На Донбасі підірвалися троє бійців ЗСУ

На Донбасі в районах проведення ООС троє українських військовослужбовців підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. З осколковими пораненнями різного ступеню важкості їх оперативно доправили до лікувального закладу. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"26 вересня поблизу Оріхового під час пересування в межах взводного опорного пункту на невідомому вибуховому пристрої підірвалися троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил, вони отримали осколкові поранення різного ступеня важкості. Бійців оперативно доправили до лікувального закладу, де їм надали необхідну медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Минулої доби російські окупанти тричі обстріляли позиції підрозділів ООС, що тримають оборону на Донбасі, чим порушили домовленості про припинення вогню. Бойовики стріляли зі станкового автоматичного гранатомета неподалік Новолуганського, зі стрілецької зброї – біля Верхньоторецького. Також вночі поблизу Авдіївки бойовики провокували українських військових поодинокими пострілами зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення