На Донбасі підірвався російський офіцер

На Донбасі підірвався на мінно-вибуховому пристрої один з офіцерів Російської Федерації. Він нещодавно прибув до лав бойовиків під час ротації російських офіцерів. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на пресслужбу Міністерства оборони України.

Зазначається, що внаслідок підриву на міні, яка була встановлена бойовиками, російський офіцер отримав важке поранення з втратою частини нижньої кінцівки.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російсько-окупаційних військ продовжує використовувати режим припинення вогню для нарощування інженерного обладнання передових позицій майже по всій лінії розмежування", – йдеться в повідомленні.

Минулого тижня бойовики споруджували окопи та бліндажі на Новоайдарському, Сєверодонецькому, Курахівському, Торезькому і Маріупольському напрямках.

Крім того, окупанти встановлювали нові й відновлювали наявні мінно-вибухові загородження, зокрема поблизу приватних будинків місцевого населення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення