На Донбасі п'яний військовослужбовець РФ підірвав гранату у квартирі

У з’єднаннях та частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжуються випадки правопорушень та дезертирства особового складу. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук Головного управління розвідки МОУ

"19 лютого ц.р. військовослужбовець 11 окремого мотострілецького полку 1 АК, самостійно залишив місце несення служби через значне фізичне та психічне перевантаження під час тривалого перебування на передових позиціях.

Військовослужбовець (громадянин РФ) 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК у стані алкогольного сп’яніння, через ревнощі, підірвав гранату в квартирі де перебував разом з місцевою мешканкою. Командуванням полку вживаються заходи щодо його звільнення попереднім числом",- йдеться у повідомленні.

За інформацією розвідки, з метою запобігання зростанню кількості злочинів у з’єднаннях і частинах 1, 2 АК ЗС РФ, у т.ч. з використанням вогнепальної зброї, командування корпусів ініціювало звільнення військовослужбовців, які схильні до зловживання алкогольними напоями та психічно не урівноважені. При цьому, призову підлягають особи віком від 18 до 60 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення