На Донбасі поліцейського порізали ножем

 СЕГОДНЯ

У Сєвєродонецьку був важко поранений поліцейський. Про це повідомляє поліція Луганській області.

За даними відомства, напад ставя 4 жовтня під час перевірки документів.

"Близько ЗОШ №15 при спробі перевірити документи у чоловіка, зовні схожого на громадянина, який перебуває в розшуку, останній завдав йому кілька ударів ножем в живіт і стегно, після чого зник з місця події. Негайно був введений в дію план "Перехоплення". В протягом години співробітниками поліції було встановлено місцезнаходження та здійснено затримання підозрюваного. Це неодноразово судимий 29-річний громадянин Грузії, який знаходився в розшуку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, пов'язаного з незаконним обігом аркотіков", – пояснили в поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "Посягання на життя працівника правоохоронного органу". Підозрюваний затриманий, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти років до довічного ув'язнення.

"23-річний дільничний офіцер поліції, який з 2013 року проходить службу в органах внутрішніх справ, має дружину і маленьку дитину, був прооперований. В даний час офіцер знаходиться в реанімації. За словами лікарів, його стан стабільний, середньої тяжкості, життю загрози немає", – зазначили правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення