На Донбасі Росія активно готує бойовиків до наступу – Тимчук

 СЕГОДНЯ

Російське військове командування проводить активну підготовку підрозділів бойовиків на Донбасі, зокрема відпрацьовуються наступальні і контрнаступальні дії. Про це в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Так, у рамках єдиного плану Південного військового округу РФ з частинами і підрозділами "1 і 2 АК" на полігонах "Центральний", "Ударний", "Славний", "Передовий", "Відважний" і "Приморський" проводяться заняття в єдиній системі оперативної і бойової підготовки ПВО, а також командно

"При цьому відзначається збільшення інтенсивності проведення перевірок бойової готовності і тренувань чергових сил "1 і 2 АК". В рамках бойової підготовки артилерійських підрозділів "1 АК" особлива увага приділяється питанням нанесення вогневого ураження морських цілей", – повідомив Тимчук.

Нагадаємо, в середині вересня Росія проводила великі військові навчання "Восток-2018", до яких підключила і бойовиків "Л/ДНР". Вони відпрацьовували питання переміщення техніки і особового складу до нових районів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення