На Донбасі російські спецпризначенці відкрили вогонь по своїх позиціях - розвідка

На Донбасі російських спецпризначенців одягнули у військову форму так званої "республіканської гвардії ДНР" і залучили до виконання завдань у складі снайперських пар. Через відсутність взаємодії між прибулими російськими спецпризначенцями та найманцями, з передових підрозділів окупаційних військ російські снайпери відкривали "дружній вогонь", через що зросла кількість випадків поранень особового складу. Про це повідомляє пресцентр Міністерства оборони України.

Повідомляється, що протягом лютого особовий склад військ спеціального призначення Головного управління Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації прибув з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону для посилення передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ).

"Зазначені військовослужбовці залучаються до виконання завдань у складі снайперських пар, переодягнувшись у військову форму так званої "республіканської гвардії ДНР". Разом з тим, відсутність взаємодії між прибулими російськими спецпризначенцями та найманцями з передових підрозділів окупаційних військ призвела до зростання втрат серед останніх. Так, внаслідок ведення російськими снайперами "дружнього вогню" зросла кількість випадків поранень особового складу у 1 АК ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення