На Донбасі розгорілися криваві бої: ЗСУ зазнали втрат

 Facebook

У суботу, 6 квітня, терористи "Л/ДНР" на Донбасі 14 раз обстрілялипозиції захисників України. В результаті двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули.

Про це інформує прес-центр штабу ООС на сторінці в Facebook. Уточнюється, що сім обстрілів проводилися з озброєння, забороненого мінськими домовленостями.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" терористи обстріляли позиції військ десять разів із мінометів, БМП, великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики вели вогонь чотири рази: з мінометів, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, 6 квітня трьох окупантів було знищено, одного – поранено", – уточнили в відомстві.

У неділю, 7 квітня, терористи обстріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї наших захисників у районі населеного пункту Широкино. Втрат серед особового складу немає.

"Підрозділ, який зазнав вогневого впливу противника, відповів на обстріл із застосуванням штатного озброєння. Втрати ворога уточнюються", – додали в штабі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення