На Донбасі розгорілися нові бої: "Л/ДНР" нарвалися на жорстку відповідь

 Facebook

У неділю, 7 квітня, "Л/ДНР" вісім разів обстріляли позиції захисників України на Донбасі. В результаті один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Про це інформує прес-служба ООС на сторінці в Facebook. Уточнюється, що терористи тричі використовували озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

"Також збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", – сказано в зведенні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог чотири рази обстріляв опорні пункти ЗСУ:

  • із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – поблизу села Гнутове;
  • двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – у районі населеного пункту Широкино;
  • із великокаліберних кулеметів – поблизу селища міського типу Новотроїцьке.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ"окупанти чотири рази обстріляли позиції Об'єднаних сил:

  • із мінометів калібрів 120 і 82 мм і великокаліберних кулеметів – поблизу міста Попасна;
  • із мінометів калібрів 120 і 82 мм – поблизу населеного пункту Катеринівка;
  • з озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів – біля Попасної;
  • із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – поблизу села Новозванівка.

"На ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", – відзначили у прес-службі.

"Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем військових зі складу Об'єднаних сил", – підсумовано в зведенні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення