На Донбасі розпалюються бої: артилерія стрясає всю лінію фронту

 СЕГОДНЯ

Ситуація на Донбасі активізувалася в усіх напрямках. Як повідомляє Штаб військової операції, за минулу добу бойовики 75 разів порушили режим припинення вогню.

Так, на Донецькому напрямку противник двічі застосував артилерійські установки по Новгородському. З 120 мм мінометів противник вів вогонь по позиціях в Верхньоторецькому і Пісках, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів – по військовим в Авдіївці, Луганському, Зайцевому і Пісках. Також в Луганському та Зайцевому противник задіяв бойові машини піхоти.

На Маріупольському напрямку позиції в Красногорівці і Широкиному потрапили під вогонь артилерійських установок і БМП. Водяне, Гнутове і Лебединське були обстріляні з 120 мм мінометів. Міномети калібру 82 мм, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю противник застосував у Талаківці і Тарамчуку. У Мар'їнці та Гнутовому зафіксована снайперська активність.

У Луганській області позиції біля Новозванівки і Новоалександрівки були обстріляні з 152 мм артилерії. Під вогонь мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапили Новоолександрівка та Станиця Луганська.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення