На Донбасі розв'язалися криваві бої: багато поранених

17 травня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого троє українських військовослужбовців отримали поранення.

Нападники обстріляли наші позиції із мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, БпЛА, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Українські військовослужбовці своєчасно реагували на усі збройні провокації та прицільним вогнем по позиціях ворога змушували його відмовитись від продовження обстрілів.

Так, біля Авдіївки противник тричі вів вогонь по наших позиціях з мінометів 82-го калібру, випустивши 24 міни, а також автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу Водяне, Славного та Невельського ворог обстріляв наших оборонців з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поруч із Пісками окупантами вівся вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" збройні формування РФ порушили режим припинення вогню поруч з Новоолександрівкою. Тут загарбники використовували автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Внаслідок ворожих обстрілів троє українських військовослужбовців отримали поранення.

За даними розвідки, 17 травня наші воїни знищили двох російських окупантів та ще двох поранили.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення