На Донбасі школяри влаштували бунт проти одного з ватажків “ДНР”

В одній із шкіл окупованої Макіївки учні неприємно здивували одного з ватажків “ДНР”. Учні привітали ватажка бойовиків гаслом "Слава Україні!"

Про це повідомляє "Народна правда" з посиланням на блогера «Фашик Донецкий».

Так званий «віце-прем’єр ДНР» Ананченко відвідав одну з шкіл Макіївки. «Все йшло за планом, у кращих совкових традиціях: директор, завуч і вчителі ходили по стійці смирно, посміхалися в об’єктиви пропагандистських ЗМІ. Але сталося несподіване: коли типу віце-прем’єр зайшов привітатися з дітьми одного з випускних класів і сказав, мовляв “привіт, діти”. Але діти відповіли залпом з танка прямо у вуха колаборанта: у відповідь на привітання другої особи в ієрархії ДНР 4 майбутніх випускника відповіли голосно і чітко – вони сказали “Слава Україні!”», – написав блогер.

Після цього ватажок бойовиків «почервонів і вилетів з класу в ту ж секунду». «На наступний день батьків учнів в терміновому порядку викликали до «МДБ ДНР». І вчителів. І директора школи. І завуча. Ватяних чекістів ну дуже цікавила причина життєвої позиції дітей, які чомусь не хочуть бути дебілами», – повідомив автор.

Блогер підкреслив, наскільки показовою і героїчною вийшла акція школярів: «А тепер уявіть на скільки у майбутніх випускників на окупованих залізні нерви. І яйця. І це всього лише діти. Вони прекрасно розуміли наслідки своєї витівки, вони усвідомлювали, що батьків викличуть на допит ватні чекісти. Також вони розуміли, що їх спокійно можуть кинути на підвал за таке або на риття окопів забрати можуть. Але діти не побоялися плюнути окупантові в обличчя. Публічно».

«Як на мене, це крик душі дітей. І з кожним днем на окупованих РФ територіях таких криків буде більше. Саме за таких дітей іде війна, вони – майбутнє України і ті, хто не хочуть жити в минулому, з краватками, партзборами, радянськими ідолами і не хочуть ходити строєм», – підсумував «Фашик Донецкий».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення