На Донбасі стався бій

На Светлодарскій дузі в районі висоти 223.9 і північніше Калинівки стався бій Про це йдеться на сторінці координатора групи "Інформаційний Опір" Дмитра Тимчука.

"Російсько терористичні війська продовжують активні обстріл на приморському напрямку. На ділянці від Павлополя до Широкіно окупанти практично цілодобово ведуть обстріл позицій сил АТО і населених пунктів, використовуючи в основному стрілецьку автоматичну зброю, а також станкові гранатомети типу АГС-17.

Західніше й південніше Донецька (в районі Докучаєвська) противник також протягом доби вів активні обстріл позицій українських військ. Так, на ділянках в районі Мар'їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Степового, Тарамчука окупанти використовували автоматичну стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети, епізодично - 82-мм міномети.

Фіксуються активні обстріл позицій сил АТО в районі ДАП-а, в районі Авдіївки, за позиціями українських військ в районі Пісок, Досвідченого, Водяного, повітряного колектора шахти " Путилівська. Вогонь вівся з стрілецької зброї, 120-мм мінометів і ЗУ-23-2.

З використанням 82-мм миномотев окупанти обстрілювали позиції сил АТО в районі на схід Новоселівки-2 і Новгородського, в районі Зайцево – Жованка, на Светлодарскій дузі в районі Молочного і північніше Калинівки, Логвиново; з 82-мм і 120-мм мінометів - в районі Троїцького і Новозвановки. В районі висоти 223.9 і північніше Калинівки – бій, окупанти двома малими піхотними групами спробували зблизитися з передовими позиціями сил АТО і обстріляти їх зі стрілецької зброї та ручних гранатометів. Були вчасно виявлені спостерігачами бойової охорони і щільно накриті вогнем, з втратами відійшли на вихідні рубежі.

В районі Троїцького окупанти використовували 122-мм артилерію. В районі Бахмутської траси неодноразово пускали в хід великокаліберні кулемети і ЗУ-23-2. Обстрілювали позиції сил АТО в районі Кримського, Новотошковки і Сокільників",- повідомив Тимчук

За словами Тимчука, окупанти використовували «традиційні» ВОГ-і і кулеметний вогонь в районі Станиці Луганської, неприцільний вогонь зі стрілецької зброї – в районі Щастя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення