На Донбасі стріляли з мінометів та гранатометів і виявили ворожу ДРГ

Минулої доби, 29 листопада, на Донбасі російсько-окупаційні війська чотири рази порушили перемир'я. Зокрема, стріляли з мінометів та запустили безпілотник. Квадрокоптери, які перетинають лінію розмежування, українські військові фіксують систематично. Також за минулу добу було виявлено диверсійну групу.

Як повідомили у штабі ООС, режим припинення вогню було порушено у районі населеного пункту Катеринівка та поблизу Попасної.

Крім того, неподалік Луганського підрозділ Об’єднаних сил своєчасно виявив висування диверсійно-розвідувальної групи противника. Українські військові зірвали спробу диверсантів провести мінування позицій наших військ. Після вогневого контакту противник відійшов. На цій же ділянці українські воїни збили ворожий БПЛА типу «Гранат», який входить до комплексу забезпечення дій артилерії «Наводчик 2». Його ворожі диверсанти використовували для проведення розвідки та корегування свого підходу до наших позицій.

За добу до цього на Приазов’ї було задокументовано проліт БПЛА противника типу «квадрокоптер» із перетином лінії розмежування. Українськими засобами радіоелектронної боротьби ворожий безпілотник було подавлено.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення