На Донбасі українських військових обстріляли з гранатомета та стрілецької зброї

На Донбасі упродовж минулої доби бойовики три рази порушили домовленості Тристоронньої контактної групи про режим тиші. Про це повідомляє прессцентр штабу операції Об’єднаних сил.

“Порушення режиму припинення вогню було зафіксовано поблизу Авдіївки та Мар’їнки. На цих ділянках задокументовано неприцільний вогонь у бік наших позицій із ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у районі населеного пункту Пищевик виявили та ліквідували безпілотник противника, що перетнув лінію розмежування.

“Від початку поточної доби, 15 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша, порушень домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, не зафіксовано. Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки”, — повідомили в штабі ООС.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення