На Донбасі винесли вирок бойовику, який воював на Світлодарській дузі

 СЕГОДНЯ

Двічі судимий 35-річний житель Єнакієво півтора року воював в рядах бойовиків

У Донецькій області суд Костянтинівки виніс вирок чоловікові, який брав участь в боях проти Збройних сил України на Світлодарській дузі – бойовик отримав 10 років в'язниці. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

"Вироком Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області визнаний винним і засуджений 35-річний двічі судимий житель Єнакієве, який скоїв кримінальні злочини, передбачені статтями "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" і "участь у терористичній групі чи терористичій організації", - йдеться в повідомленні.

В ході судових слухань прокуратура довела, що з жовтня 2016 по травень 2018 року чоловік проходив службу 3-му мотострілковому батальйоні 7-ї окремої мотострілкової бригади так званої "Народної міліції ЛНР" в Дебальцеве і, зокрема, ніс бойове чергування в районі Світлодарської дуги.

Бойовику отримав військову форму зі знаками відмінності так званої "ЛНР", бронежилет російського виробництва, шолом і автомат Калашникова і він безпосередньо брав участь в бойових зіткненнях з ЗСУ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення