На Донбасі зафіксували ворожий обстріл поблизу ділянки розведення

 УНН

Сьогодні вранці бойовики на Донбасі здійснили два обстріли з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів по українських позиціях з напрямку Петрівського, що у безпосередній близькості до ділянки розведення №3. Про це йдеться у повідомленні української сторони СЦКК, поширеному пресцентром ООС

"Сьогодні вранці, 26 листопада, збройні формування Російської Федерації здійснили 2 обстріли, з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів, наших позицій поблизу населеного пункту Старогнатівка. Вогонь вівся з напрямку Петрівського. Зазначений населений пункт знаходиться у безпосередній близькості до ділянки розведення №3 (Богданівка)", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, відзначили у штабі, "російські окупанти, намагаючись викликати вогонь у відповідь напередодні зустрічі ТКГ у Мінську, хочуть звинуватити нашу державу у порушеннях Мінських домовленостей".

"Це черговий раз підкреслює підступність дій російсько-окупаційних військ та намагання дискредитувати Україну перед світовою спільнотою. Об'єднані сили вогонь у відповідь не відкривали", - сказано у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення