На Донбасі загинув полковник РФ, що змушував бойовиків співати у протигазах

Інформацію про загибель полковника підтверджує колишній ватажок бойовиків Ігор Бєзлєр

На Донбасі загинув російський військовий, полковник Олександр Бушуєв з позивним «Заря». Про це заявляють одразу кілька джерел. Зокрема волонтер Роман Сініцин на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє, що Бушуєв загинув.

«Якось дивним чином. Кажуть чи то серце підвело комбрига, чи то на фугасі під Харцизьком підірвався», — написав він. Інформацію про загибель полковника підтверджує й колишній ватажок бойовиків Ігор Бєзлєр. Окрім того, на сторінці своєї дружини в мережі Вконтактє, де він публікує новини, Бєзлєр написав, що це вже не перший замах на ватажків угруповання за останній час.

За його даними, 29 червня замах був скоєний на командира з позивним «Мачете» і його дружину.

В березні 2016-го прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України повідомляла, що полковник Олександро Бушуєв перебуває на Донбасі, у Дебальцево з вересня 2015-го, за документами прикриття він — Олександр Колосов. До цього служив на командних посадах в Повітряних військах Росії. Розвідка з’ясувала, що там у Росії в Бушуєва погана слава серед товаришів по службі та підлеглих, бо він систематично їх принижував, застосовував фізичне насильство. Його улюблене заняття — заявляли тоді розвідники — це змусити особовий склад виконувати державний гімн Росії в протигазах на плацу. Тоді навіть виклали відео такого самого співу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення