На Донбасі знищений російський найманець: офіцер ЗСУ показав фото

 СЕГОДНЯ

На Донбасі на ще одного ворога України стало менше – безславну "бригаду-200" (знищені на фронті бойовики) поповнив російський найманець. Про це повідомив у Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц".

Українські військові продовжують успішно виконувати завдання по очищенню української землі від любителів "руського міра" і вбивць з Росії.

4 листопада був знищений Дмитро Сидоренко, який народився в російському місті Ставрополі. Як пишуть сепаратисти в соцмережах, цей "воїн" брав участь в боях за Дебальцеве

Днями Штефан розповідав про смерть "замкомбрига ЛНР". Колишній поплічник Бєднова і Мозгового пережив своїх начальників на чотири роки. уродженець Кемеровської області РФ, Лучшев проживав у Должанську (Свердловську) Луганської області, воював на боці незаконних збройних формувань т.зв. "ЛНР" і навіть дослужився до чину "замкомбрига" в бандформуванні "Привид".

Раніше "Штірліц" озвучував величезні втрати бойовиків за місяць. У жовтні захисники України на Донбасі тільки у відповідь вогнем нанесли ворогові серйозний шкоди – було знищено понад 70 бойовиків і близько 133 отримали поранення

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення