На Донеччині 10-річний хлопчик впав під колеса потягу (фото)

До чергової частини Покровського районного управління поліції вчора, 4 червня, надійшло повідомлення про те, що малолітню дитину травмовано потягом. Про це повідомляє поліція Донеччини.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та «швидка допомога». Медики доставили хлопчика до лікарні, де йому ампутували праву стопу.

Встановлено, що дитина разом із друзями була поблизу залізниці. Потерпілий вирішив залізти на вагон під час руху поїзду, не втримався та впав під колеса.

Поліція закликає дотримуватися правил безпеки на залізниці. Рухомий потяг зупинити непросто. Переходити залізничні колії слід тільки у встановлених місцях, користуючись при цьому пішохідними переходами, мостами, переїздами і шляхопроводами, а також іншими місцями, позначеними відповідними знаками.

Забороняється проходити вздовж залізничної колії ближче 2,5 метрів від крайньої рейки, а також підлазити під вагони, проїжджати на дахах вагонів, підніжках та перехідних майданчиках, переходити через залізничні колії на заборонений сигнал світлофору, переїзної сигналізації, перед поїздом, що наближається. Наближаючись до залізниці, зніміть навушники – у них можна не почути сигнал поїзда.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення