На Донеччині 18-річний юнак вбив людину: тіло знайшли на сміттєзвалищі під цеглинами

У Мангуші Донецької області чоловік до смерті побив знайомого. Намагаючись врятувати зловмисника від кримінальної відповідальності, його родич приховав тіло загиблого, а сам вбивця втік до іншої області. Про це повідомили у поліції Донеччини.

"Днями до поліції Мангуша надійшло повідомлення від жінки про те, що декілька тижнів тому було вбито місцевого мешканця. Детальну інформацію громадянка розповісти не могла. Крім того, вона перебуває на лікуванні у психіатричній клініці. Інформацію, тим не менш, було перевірено. Оперативники встановили особу чоловіка, про якого йшла мова, та з’ясували, що він зник", - розповіли у пресслужбі поліції.

Розшуковці відпрацювали всі деталі та вийшли на 18-річного мешканця Мангуша. Попередньо вставлено, що молодик побив 43-річного чоловіка, з яким вживав алкогольні напої. Тіло побитого ще з ознаками життя зловмисник поклав на ліжко в одній з кімнат та продовжив випивати, а пізніше помітив, що людина вже не дихає.

Родич підозрюваного сховав тіло вбитого у колодязі, а через декілька днів вивіз його на сміттєзвалище, де ретельно замаскував під сміттям та цеглинами.

Уподовж декількох годин поліцейські Мангушського відділу поліції разом із працівниками обласного управління поліції відшукали тіло загиблого та спрямували на проведення експертизи.

Слідчим Мангушського відділу поліції за процесуального керівництва Маріупольської окружної прокуратури №1 фігурантові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком два місяці. Максимальне покарання, яке може загрожувати фігурантові, 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Дії родича будуть кваліфіковані під час досудового розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення