На Донеччині 21-річна дівчина вбила співмешканця

2 червня, до чергової частини Торецького відділення поліції надійшло повідомлення від 21-річної жінки про те, що на городі на території будинку, де вона мешкала, знайшла тіло свого співмешканця - 30-річного чоловіка, з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє поліція Донецької області.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські оглянули місце злочину та опитали ймовірних очевидців події.

Заявниця розповіла, що напередодні вони з потерпілим разом розпивали спиртні напої, але потім вона лягла спати і що могло трапитися з її співмешканцем вона не знає.

Жінка намагалася ввести в оману поліцію та давала неправдиві пояснення, але речові докази вказували на її причетність до злочину.

З’ясувалося, що між співмешканцями виник конфлікт, під час якого зловмисниця схопила кухонний ніж та нанесла удар ножем в область серця. Після чого потерпілий вибіг на вулицю, де помер від отриманих травм.

Знаряддя вбивства – ніж, вилучено.

Наразі правопорушниці повідомлено про підозрою у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення терміном до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення