На Донеччині бойовики поранили мирних жителів - нардеп

 Канал 112

У Донецькій області унаслідок вчорашніх обстрілів поранено мирних жителів, також є легкопоранені серед військовослужбовців. Масовані обстріли з боку бойовиків тривають. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповіла народний депутат України Оксана Корчинська.

"День був дуже важкий. 8 березня святкувала, на жаль, тільки ОБСЄ. Вони не вийшли на жодну позицію, я їх не бачила ні на Майорському, ні на Зайцевому, ні в Авдіївці. Обстріли тривали з самого початку вчорашнього дня. Не було й 10 хвилин, щоб не було обстрілу", - заявила нардеп.

Також Оксана Корчинська заявила:

"У нас були поранені серед мирного населення в Жованці.

В Авдіївці вчора ввечері у нас був поранений мирний житель 30 років. Поранення в голову. Ми вночі доставили його в лікарню Покровська. Сподіваюся, що рана не проникаюча. Є легкопоранені військовослужбовці".

Оксана Корчинська заявила, що в даний час електроенергія та водопостачання в Авдіївці є.

Щодо поранених волонтерів у зоні АТО нардеп прокоментувала:

"Це був снайпер. Розривна куля. Юлія (Толмачова, – ред.) була вся всіяна уламками. До речі, вона якраз тоді роздавала гуманітарну допомогу населенню. Вона не тільки військовим, але і місцевому населенню допомагає. Обстріляли її в той час", - сказала Корчинська.

"Близько 5:00 обстріли поновилися. О четвертій годині припинили масовані атаки. Зараз (з 7 ранку) працюють танки", - зазначила Корчинська.

Як повідомлялося, 8 березня бойовики незаконних збройних формувань обстріляли українських волонтерів у районі н. п. Зайцеве Донецької області. Унаслідок обстрілу дістали поранення волонтери благодійного фонду "Батальйон Волонтер" Юлія Толмачова і Сергій Адам'як. Протягом години поранених доставили в Бахмутську центральну районну лікарню, де їх прооперували військові лікарі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення