На Донеччині чоловік влаштував розпродаж автоматів та гранатометів "за вигідною ціною"

Місцевий мешканець Ольгінки хотів продати гранатомети та півтисячі набоїв односельчанам. Про це повідомляє головне Управління Національної поліції в Донецькій області на офіційній сторінці у Фейсбук

"Інформація швидко дійшла до правоохоронців, які затримали раніше судимого чоловіка із гранатометом у руках. Всього поліцейські спільно із співробітниками СБУ вилучили у правопорушника чотири РПГ-22 та РПГ-7 і півтисячі патронів, які чоловік зберігав вдома.

Поліцейські спільно із співробітниками СБУ негайно почали розшукувати чоловіка, який нарікає місцевих мешканців на серйозну небезпеку.

В той момент, коли чоловік підходив до свого помешкання, тримаючи в руках «товар», був затриманий правоохоронцями. Крім того, за місцем мешкання раніше судимого правопорушника знайдено сумку з набоями.

Наступного дня поліцейські дізналися, що чоловік ховає ще декілька одиниць боєприпасів у парку неподалік дома. Провівши перевірку, правоохоронці знайшли два РПГ- 7, які були сховані у кущах.

Всього вилучено чотири РПГ-22 та РПГ-7 і майже півтисячі набоїв до автомата Калашникова.

На питання співробітники поліції навіщо йому вибухонебезпечні предмети чоловік відповів, що хотів продати їх, або виміняти на алкоголь",-йдеться у повідомленні

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення