На Донеччині чоловіки вбили українського військового і намагалися втекти до Росії

 ЕСПРЕСО.TV

Поліцейські затримали на кордоні з Росією підозрюваних у вбивстві українського військового. Про це повідомляє Волноваський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

"Тіло бійця 1983 року народження було виявлено 16 грудня у балці села Рибинське Волноваського району. Того ж дня правоохоронці встановили двох 24-річних місцевих мешканців, причетних до вбивства", - йдеться у повідомленні.

Зловмисники намагалися втекти до Російської Федерації, але поліцейські діяли на випередження та не дали підозрюваним перетнути кордон.

Уночі з 17 на 18 грудня мешканці Донеччини були затримані співробітниками поліції у Харкові, куди вони втекли відразу після скоєння вбивства.

"Встановлено, що тяжкий злочин вони скоїли у стані алкогольного сп’яніння. Наразі обставини кримінального правопорушення встановлює слідство", - зазначили у поліції.

Зловмисників доставлено до Волноваського відділу поліції, вони дають свідчення.У прес-службі зазначили, що вбитий військовослужбовець був мешканцем Кіровоградської області.

Відомості за фактом злочину внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення