На Донеччині кримінальник зґвалтував, задушив і зарізав 14-річну дівчину, а труп заховав в очереті біля ставку

Іноземця, який два роки тому на Донеччині зґвалтував і жорстоко вбив 14-річну дівчину, засуджено до довічного позбавлення волі. Про це повідомили у Відділі інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

Прокурором у суді доведено, що 14 вересня 2019 року о 00:30 39-річний громадянин Молдови, який влітку звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбійний напад, познайомився на зупинці громадського транспорту у м. Костянтинівці з 14-річною дівчиною, яка втекла з дому та перебувала у розшуку.

"Після нетривалої розмови чоловік повів неповнолітню у безлюдне місце, де вступив з нею у статеві відносини. У подальшому злякавшись, що потерпіла повідомить про його протиправні дії поліції, засуджений почав душити потерпілу руками, а коли вона втратила свідомість, двічі вдарив її у шию і один раз в обличчя розкладним ножем", - повідомили у прокуратурі.

Від отриманих поранень дівчина померла на місці, а зловмисник з метою приховування слідів вбивства затягнув тіло жертви в очерет біля ставку та з місця злочину зник.

Чоловіка визнано винним у необережному спричиненні тяжкого тілесного ушкодження та умисному вбивстві, скоєному з метою приховати інше кримінальне правопорушення (п. 9 ч. 2 ст. 115, ст. 128 КК України). Вбивцю засуджено до довічного позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення