На Донеччині ліквідували найбільший канал поставки товарів бойовикам

Правоохоронці в Донецькій області перекрили найбільший канал постачання бойовикам продуктів харчування, медпрепаратів, паливно-мастильних матеріалів і товарів народного споживання зі щомісячним оборотом близько 200 млн гривень. Про це повідомили в прес-службі Державної фіскальної служби.

Слідчі дії проходили в містах Бахмут, Краматорськ, Слов'янськ і в селищі Новолуганське.

"90% товаропотоку, який нібито постачали в Новолуганське, відразу перевозили на тимчасово окуповану територію, де розподіляли по складах бойовиків, а також продавали в магазинах", - сказав перший заступник начальника ДФС у Києві Ігор Скороход.

Він також підкреслив, що всі підприємці, які займалися постачанням товарів на непідконтрольну Україні територію, перебували на спрощеній системі оподаткування. Однак, як показала перевірка, всі вони перевищили максимально допустимі обсяги обігу товарів.

Правоохоронці провели 20 обшуків, а також 50 оглядів транспортних засобів і перевалочних баз, в результаті яких було вилучено первинну документацію, чорнову документацію, готівкові, а також товари, які планували доставити на тимчасово окуповані території.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення