На Донеччині молодики намагалися вбити таксиста

У Донецькій області двоє молодиків намагалися вбити таксиста, щоб не платити за проїзд. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Згідно з повідомленням, інцидент стався поблизу Маріуполя. На автовокзалі таксист підібрав пасажира, який хотів доїхати до смт Велика Новосілка, щоб там забрати свого друга.

"При цьому він забув сказати, що грошей в нього нема", - зазначають у поліції.

У селищі на таксі чекав друг молодика, який приготував мотузку, щоб вбити водія, аби не платити за проїзд. "Зловмисники приступили до свого плану – ззаду почали душити маріупольця. Але той чинив чималий опір. Побачивши, як біля таксі зупиняється інша автівка, пасажири-вбивці втекли у поле у бік річки", - зауважується у повідомленні.

Потерпілий негайно звернувся до місцевої поліції і повідомив про замах на своє життя. Правоохоронці розгорнули невідкладні слідчо-оперативні дії і невдовзі затримали молодиків.

"Ними виявилися жителі смт Велика Новосілка, 1998 та 1992 року народження. Старший раніше вже мав проблеми з законом – відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та викрадання автівки", - повідомили у поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення