На Донеччині на вулиці знайшли маленьку дитину

Повертаючись додому, перехожий помітив 7-річного хлопчика, який знаходився на вулиці без дорослих. Поліцейські встановили, що дитину матір залишила на знайому, обидві зловживають спиртним. Відносно жінки складено адміністративний протокол, а зібрані матеріали будуть спрямовані до соціальних служб. Про це повідомляє Дружківське відділення Краматорського відділу поліції Донецької області

Після дзвінка небайдужого мешканця, співробітники ювенальної превенції Дружківського відділення поліції встановили адресу мешкання маленького мандрівника. Матері вдома не виявилося, як розповіли сусіди, жінка лише час від часу навідується додому, в інший час вона гостює у знайомих та пиячить.

В будинку – повна антисанітарія, їжі ані крихти, як і тепла. Малюка, який вимушений жити в таких умовах підгодовували сусіди, вони ж і доглядали за ним.

Матір знайшли на території селища, відносно неї правоохоронці склали адміністративний протокол за ст.184 «Невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали по цій родині будуть направлені для розгляду у соціальні служби, крім того, буде розглянуто питання про позбавлення матері батьківських прав.

Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян, якщо поруч із вами проживають сім’ї, де діти виховуються у неналежних умовах, не будьте байдужими, повідомляйте про такі випадки за телефоном «102» або на «гарячу лінію» ГУНП Донецької області «‎0-800-505-102» чи на адресу для електронних звернень громадян - gupolice@dn.npu.gov.ua

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення