На Донеччині поліцейські врятували дитину, що замерзала у домі

 Depo

У Лимані на Донеччині, виїхавши на повідомлення про сімейний скандал, правоохоронці застали у будинку двох п'яних жінок, що билися, а поряд з ними – маленьку дівчинку, яка мешкала у холоді та антисанітарії, без нагляду дорослих

Повідомляється, що до Лиманського відділення поліції надійшло повідомлення, що у приватному секторі відбувається сімейний скандал. Як з'ясувалося, між 36-річною господинею житла та її знайомою в ході розпивання спиртних напоїв стався конфлікт, що згодом переріс у бійку.

"Заспокоївши жінок, поліцейські оглянули житло та встановили, що разом з матір'ю тут проживала її донька, 2011 року народження. Дитина зростала у неналежних умовах: температура повітря у приміщенні виявилась нижче нормальної, у кімнатах панувала антисанітарія, дитячі речі були розкидані на підлозі", - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою прибули співробітники ювенальної превенції, які провели з горе-матір'ю профілактичну бесіду та склали відносно неї протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення