На Донеччині рецидивіст увірвався до квартири жінки, побив її та пограбував

На Донеччині співробітники поліції Селидового протягом декількох годин розшукали нападника, який побив пенсіонерку та заволодів її грошима та майном. Про це повідомили у поліції Донецької області.

"До поліції звернулася 73-річна мешканка міста Селидове. Жінка розповіла, що ввечері до її квартири постукав незнайомець. Коли вона відчинила двері, чоловік почав бити її та вимагав гроші. Забравши 580 гривень, годинник, золоті прикраси та мобільний телефон, нападник з місця злочину втік", - йдеться у повідомленні.

Отримавши опис зовнішності нападника, оперативники вже за декілька годин встановили розбійника. Ним виявився 30-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Частину незаконно отриманого майна поліцейські вилучили як речові докази.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення