На Донеччині росіянин продавав дітей в сексуальне рабство

 СЕГОДНЯ

У Донецькій області правоохоронці викрили громадянина Росії, який продавав дітей в сексуальне рабство. Про це повідомили в прес-службі поліції області.

"Чоловік приїжджав в Україну до знайомого, який за грошову винагороду передавав в сексуальне рабство дітей, які перебувають в уразливому стані (сироти та позбавлені батьківського піклування)", – йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що факти торгівлі дітьми були виявлені в ході розслідування злочинної діяльності жителя Слов'янська, який зараз перебуває під арештом за статеві злочини щодо неповнолітніх, він здійснював протягом 13 років.

"Поліцейські встановили, що в період 2012-14 років із зазначеним педофілом налагодив зв'язок громадянин РФ. Чоловік за гроші брав хлопчиків "в оренду" з метою здійснення сексуального насильства. На час скоєння злочину підліткам було 16 років", – відзначили в поліції.

Наразі росіянину заочно повідомили про підозру за ч.2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини). Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Україні за шість місяців поліція зафіксувала 186 фактів торгівлі людьми , з яких 108 – це сексуальна експлуатація.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення