На Донеччині судитимуть поліцейського, який на переході збив жінку

На Донеччині поліцейському загрожує до 8 років ув’язнення через збиття жінки на пішохідному переході. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області.

"Завершено досудове розслідування стосовно працівника Покровського відділу поліції ГУНП в Донецькій області, який обвинувачується за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили тяжке тілесне ушкодження) КК України", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що досудовим розслідуванням встановлено, що 18 квітня 2019 року начальник відділу поліції, перебуваючи за кермом автомобіля марки Volkswagen, проявивши неуважність та безпечність до дорожньої обстановки, здійснив наїзд на жінку, яка перетинала проїзджу частину на пішохідному переході.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала відкриту проникаючу черепно-мозкову травму та була госпіталізована до лікарні.

Зазначається, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення