На Донеччині у двір приватного будинку кинули гранату (фото)

До чергової частини Торецького відділення поліції звернулася схвильована 42-річна жінка, яка розповіла, що на її подвір’я невідомі кинули вибуховий пристрій.На місце терміново прибула слідчо-оперативна група. В результаті ретельного огляду місця події поліцейські знайшли металевий осколок, схожий на фрагмент гранати.

Вночі поліцейські провели усю первинну роботу – опитали господарів будинку, сусідів, встановили коло спілкування родини, яка стала жертвою нападу.

На цей час правоохоронці перевіряють осіб, які можуть бути причетні до злочину. Відпрацьовуються одночасно кілька версій. Постраждалі є приватними підприємцями, займалися вантажними перевозками, тому оперативники не виключають, що мотив муже бути пов'язаний з їх діяльністю.

Співробітники кримінальної поліції здійснюють спецзаходи щодо встановлення та затримання підривника. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 «Умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України.

Це вже третій випадок за місяць, коли нелегальна зброя стає знаряддям злочину проти мирних мешканців.

ак, у Костянтинівці поліція затримала двох зловмисників, які стріляли з РПГ по житловому будинку.

У зв’язку з цим поліція Донеччини посилила заходи щодо протидії обігу нелегальної зброї. Встановлено контроль на блокпостах, проводяться оперативні відпрацювання у населених пунктах на лінії розмежування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення