На Донеччині у смертельній ДТП загинули двоє людей (фото)

 Depo

За добу в ДТП на Донеччині постраждали 6 людей, двоє з них загинули

"За 24 години в Донецькій області через недотримання правил дорожнього руху сталися три дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що 13 грудня бизько 12:30 на автодорозі "Маріуполь – Волноваха", поблизу повороту на с. Стрітенка (раніше Октябрське) Волноваського району автомобіль "BMW" під керуванням водія 1990 року народження, виїхав за межі проїжджої частини та врізався в дерево.

"Внаслідок ДТП загинули двоє чоловіків – водій та пасажир. На місці працює слідчо-оперативна група поліції", - зазначають у повідомленні.

Крім того, ще дві аварії трапилися вчора ввечері, 12 грудня у Краматорську.

"Два автомобілі зіткнулися на мосту в районі старого міста. Попередньо встановлено, що 25-річний водій автомобіля "Форд" скоїв зіткнення з "Міцубісі", за кермом якого знаходився 63-річний чоловік. В результаті ДТП обидва водії отримали травми та були доставлені в лікарню", - йдеться у повідомленні.

Крім того, о 19:40 на перехресті вулиць Ярослава Мудрого та Катеринича автомобіль "Фольксваген" під керуванням 38-річної жінки зіткнувся з автомобілем "Шевроле", за кермом якого перебував 53-річний місцевий мешканець.

"Водії автівок були госпіталізовані з тілесними ушкодженнями", - повідомляють у поліції.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення