На Донеччині в каналізації знайшли тіло людини (фото)

16 листопада до поліції Мар’їнки надійшло повідомлення про те, що у каналізаційному люку неподалік від житлового будинку виявлено тіло невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє місцева поліція.

На місце події негайно вихала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та керівництво Мар’їнського відділення поліції.

Правоохоронці встановили, що 15 листопада близько 16.00 62-річний місцевий мешканець разом із потерпілим вживали спиртні напої. Між ними виника сварка і власник будинку схопив молоток та почав наносити тілесні ушкодження опоненту по голові, через що останній втратив свідомість. Після чого наніс кілька смертельних ударів ножем.

Аби уникнути покарання, зловмисник вирішив позбавитися тіла вбитого: вночі викинув його у каналізаційний колодязь поблизу свого дому.

Поліцейські зібрали достатню кількість речових доказів, які вказують на причетність до злочину 62-річного підозрюваного.

Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За фактом правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) розпочато кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення