На Донеччині водій збив жінку та втік

Співробітниками Добропільського відділення поліції встановлюється особа керманича, який на автодорозі між м. Білицьке Добропільського району та м. Добропілля збив жінку та навіть не зупинився. Жінка загинула на місці. Про це повідомляє Покровський відділ поліції Донецької області

Минулої ночі до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі між м. Білицьке Добропільського району та м. Добропілля виявлено труп жінки з ознаками насильницької смерті.

В результаті огляду місця події був виявлений фрагмент з пластмаси темно-сірого кольору від автомобіля. Проведеними заходами встановлено, що виявлений фрагмент є заглушкою під буксировочний крюк великогабаритного автомобіля, вірогідніше за все марки Reno.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Наразі поліція опитує місцевих мешканців, встановлює можливих свідків пригоди.

Поліцейські звертаються до всіх, хто має будь-яку інформацію стосовно ДТП звернутися до поліції за телефонами: 102, 050-017-08-62 та 095-607-13-06.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення