На Донеччині затримали чоловіка, який досмерті забив свого знайомого

 УНН

Правоохоронці затримали чоловіка, який до смерті забив свого знайомого в Донецькій області. Про це повідомили в прес-службі поліції Донецької області.

У поліцію надійшло повідомлення від 22-річного жителя Бахмутського району, який розповів, що прийшовши ввечері додому, побачив у дворі свого будинку труп незнайомого чоловіка. Правоохоронці встановили, що сам чоловік причетний до злочину.

В ході розслідування з'ясувалося, що 22-річний чоловік разом зі своїм батьком і ще одним знайомим розпивали спиртні напої. Згодом, коли гість уже йшов додому, господареві здалося, що він підозріло поводиться. Взявши в руки сокиру, він простежив за гостем. Затриманий наздогнав чоловіка у дворі і завдав йому кілька ударів обухом, після чого залишив пораненого знайомого на землі і пішов у своїх справах.

Повернувшись додому, він спочатку придумав версію, в якій виступав виключно свідком - чоловіком, який виявив труп і викликав поліцію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення