На Донеччині затримали прокурора, який ніс озброєну службу на ворожих блокпостах

Викрито його було зусиллями співробітників управління карного розшуку та слідчого управління обласного главку поліції за сприяння прокуратури Донецької області. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області

23 квітня, у Жовтневому районному суді Маріуполя пособнику терористів було обрано запобіжний захід. Наступний місяць в рамках досудового розслідування він перебуватиме у слідчому ізоляторі.

Згідно із зібраними доказами за кримінальним провадженням за ч.2 ст.260 «Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності» Кримінального кодексу України чоловік у 2014 році працював в органах юстиції. Коли його населений пункт (у Бахмутському районі) захопили бойовики, він не виїхав, а натомість прийняв їхній бік та за їхнім наказом ніс озброєну службу на ворожих блокпостах.

Намагаючись приховати свою участь у бандформуваннях, він пройшов конкурсний відбір та зайняв посаду районного прокурора.

Наприкінці минулого тижня його було викрито. Сьогодні Жовтневий районний суд м.Маріуполя прийняв рішення про його арешт строком на 30 діб без права внесення застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення