На Донеччині знайшли маленьких голодних дітей

Дві сестрички 2 та 5 років розповіли поліцейським, що довго не їли, коли ті знайшли їх в будинку чужих людей. Мати поряд не було. Зараз дівчата знаходяться у лікарні, де їх відмили та нагодували. Поліція спільно зі соцслужбою займаються питанням влаштування дітей до центру реабілітації. Про це повідомляє поліція Донеччини

Вчора на лінію 102 надійшов виклик від жительки Дмитрівки, яка попросила допомоги у правоохоронців. Жінка хотіла тимчасово віддати дітей, адже у неї складна життєва ситуація. Виїхавши за вказано адресою, наряд поліції не зміг знайти заявницю, а її телефон був вимкнутий. Через декілька годин вона вийшла на зв’язок і пояснила, що це був жарт і в неї все добре.

Проте поліцейські ювенальної превенції та представники соцслужби вирішили перевірити інформацію та знайти жінку. Правоохоронці встановили адресу, де заявниця перебувала напередодні. Саме там знаходилися її доньки 2 та 5 років. Діти були дуже брудні та налякані, а побачивши допомогу, відразу попросили поїсти, адже про їх існування зовсім забула рідна мати, яку теж невдовзі знайшли.

Жінка погодилася тимчасово влаштувати дітей до медзакладу, поки знайде собі житло та гроші на проживання. Зараз дівчата перебувають під наглядом лікарів. В свою чергу, поліцейські принесли малечі чистий одяг, взуття та іграшки. Зараз служба у справах дітей вирішує питання щодо влаштування їх до реабілітаційного центру.

Матір з дітьми приїхали у Дмитрівку декілька місяців потому з Запорізької області. Прикро, що про ситуацію в родині знали місцеві, але ніхто не повідомив. Потрібно допомагати один одному, а тим більш не залишатися осторонь дитячих страждань.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення