На дві доби: у Дніпрі мати зачинила вдома чотирьох маленьких дітей

У Дніпрі патрульні виявили 4-х дітей, які перебували дві доби самі вдома. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на Нацполіцію.

Про те, що у будинку перебувають діти без батьківського нагляду, повідомили на спецлінію 102 небайдужі громадяни. Люди розповіли, що батьки дітей відсутні вже дві доби, а з будинку постійно лунає дитячий плач.

Патрульні прибули на місце події. Двері до помешкання були зачинені, а крізь відкриті вікна було чутно як плаче немовля. Охоронці порядку покликали господарів, та замість них біля вікна з'явилися 5-річна дівчинка, 3-річний хлопчик та однорічний. Вони повідомили поліцейським, що тата й мами немає вдома — "вони на роботі". Інспектори побачили, що діти занедбані й голодні. Тож викликали швидку, ювенальну превенцію та потрапили до квартири через відчинене вікно, аби забрати малюків та їхнього п'ятимісячного братика.

Поки патрульні діставали дітей, а їх оглядали лікарі, додому повернулася їхня мати. 27-річна жінка була з ознаками алкогольного сп'яніння. Вона розповіла, що лишила дітей на їх батька, а сама поїхала у справах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення