На eBay знайшли нову версію розумних окулярів Google

 Lenta.ru

На інтернет-аукціоні eBay була помічена офіційно не випущена модель розумних окулярів Google Glass. Про це пише The Verge.

Лот виявив користувач соцмережі Google+ Кевін Кейб (Cavin Kabe). Імовірно, на фотографії зображена версія Enterprise Edition. Вона відрізняється від стандартної Explorer Edition, випущеної в 2013 році, складаною дужкою, магнітною зарядкою, а також водонепроникним і ударостійким корпусом. Крім того, за неофіційною інформацією, ця модель оснащена процесором Intel Atom, акумулятором збільшеної місткості і поліпшеною камерою. Обліковий запис, на якій розміщений товар, належить мережі ломбардів A to Z Pawnbrokers в Сан-Франциско.

Вперше фотографія нових Google Glass була опублікована в грудні 2015 року. ЗМІ повідомляли, що виробник розповсюджує розумні окуляри другого покоління виключно серед корпоративних клієнтів, і поки новинка тестується . Випуск споживчої версії так і не був підтверджений.

Google Glass презентували у 2012 році. Цей гаджет був орієнтований на масового споживача, однак користувачі зіткнулися з низкою труднощів. Основною проблемою стала навіть не висока вартість розумних очок (1,5 тисячі доларів), а масові заборони на їх використання в публічних місцях. Головним приводом для претензій виявилася можливість вести приховану фото - і відеозйомку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення