На Франківщині дівчата влаштували фотосесію на могилах військових Першої світової (фото)

 Вікна

Юні калушанки влаштувати фотосесію на могилах вояків Першої світової війни. Про це пише видання "Вікна".

Думки користувачів у соцмережі розділилися — одні почали виправдовувати, а інші критикувати дівчат за таку фотосесію.

Зокрема Наталія Захарова пише, що дівчат потрібно не сварити, а просто відвести до психолога.

"Цих дітей не треба сварити... То від великої нестачі любові((( Треба з’ясувати, яка то школа, щоб психолог попрацював з ними", — пише вона.

Вона додає, що можливо діти хотіли креативу, але "ногами на хрести — це перебор".

“Яка воля в 16? Ви уявляєте, що вони вчудять в 23..???Як на мене, то це результат волі, яку дали батьки в 10-12 років...бо переживали батьки, щоб в 16 не було проблем. Я так розумію - ДАЛІ БУДЕ))) чекаєм, коли доростуть до 23”, — пише Оксана Німак.

"Ці дві сумнівні світлини з цієї фотосесії..Я зрозуміла, що вони трактують це, як мистецтво фото, а не як глум над померлими. Ну таке вже в них “дивакувате” сприйняття. А швидше за все, це бачення “генія” фотографії. А влаштовувати полювання на відьом, таврувати дівчат - не вихід. Ось ще світлини з цієї ”фотосесії”“, — кометує фото Людмила Семеняк.

“Ну сфоткались на кладовищі, в чому тут шкода? Не вкрали,не розбили. Трошки якось не по собі...але. Цькувати за це, то рівноцінно з тим, що судити за полювання на покемонів у церкві”, — пише Ярослав Гураль.

”Шановні,там поховані чиїсь родичі...це просто не по-християнськи....Колись дівчатам за ці фото буде соромно..”, — обурюється Наталя Слюзар.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення