На хабарі піймали посадовців одного з райвідділів Нацполіції Маріуполя

 УНН

На хабарі піймали начальника сектору превенції та його підлеглу – інспектора ювенальної превенції одного з райвідділів Нацполіції Маріуполя. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

“Правоохоронці встановили, що (начальник сектору превенції та його підлегла — інспектора ювенальної превенції одного з райвідділів Нацполіції Маріуполя — ред.) вимагали від місцевої мешканки двадцять тисяч гривень. За вказану суму зловмисники обіцяли не притягувати її неповнолітнього сина до адміністративної відповідальності за порушення громадського порядку” — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що оперативники спецслужби затримали поліцейських на робочому місці під час отримання першої частини неправомірної вигоди у розмірі п’ятнадцять тисяч гривень.

“Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії. Заходи з викриття протиправних дій посадовців Нацполіції проводились спільно з ДБР”, — зазначається в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення