На Харківщині "банкіри" поцупили у людей півмільйона гривень

28 січня обвинувальний акт щодо трьох співробітників банку направили в Чугуївський міський суд. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Харківській області.

У період з 2014 по 2015 рік злочинна група в складі 29-річної виконуючої обов'язки керівника і двох 34 та 60-річних касирів-менеджерів за операціями відділення одного з комерційних банків в місті Чугуєві вкрала гроші на суму понад півмільйона гривень.

Силовики встановили, що учасники організованої групи складали завідомо підроблені офіційні документи про видачу клієнтам банку грошей, що знаходяться на їх депозитних рахунках. Таким чином, вони звертали в свою користь гроші людей, які перебували в касі відділення банку.

«Отримана злочинним шляхом прибуток розподілялася між членами групи в частках, визначених її організатором», - розповіли поліцейські.

Силовики проводили досудове розслідування по відкритим у 2017 році кримінальних проваджень із ч. 1, 3, 4, 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 358, ч. 3 ст. 190 (шахрайство), ч. 2, 3 ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення