На Харківщині біля школи стався вибух

 Express

У селі Кругляківка на Харківщині стався вибух модульної котельні на території школи. Внаслідок інциденту постраждали двоє людей. Про це повідомляє Харківська ОДА.

"Проведеною перевіркою було встановлено, що під час експлуатації котельні в результаті розгерметизації котла на твердому паливі (на вугіллі), але неспрацювання його автоматики, стався вибух, в результаті якого було травмовано двох операторів котельні, які в цей час її обслуговували", – йдеться в повідомленні ОДА.

Як стало відомо, від вибуху постраждав один оператор, чоловік 1988 року народження. Він отримав численні опіки. Крім того, другий оператор, 57-річний чоловік отримав порізи рук і ніг. Постраждалих шпиталізували до лікарні. Котельня розташована на відстані 25 м від основної будівлі школи.

Вона забезпечувала обігрів двоповерхової будівлі навчального закладу. Як зазначається, на момент вибуху дітей у школі не було. Наразі школярі мають осінні канікули

"Подальше опалення школи буде здійснюватися від стаціонарної газової котельні, розташованої на території школи", – йдеться у звіті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення