На Харківщині чоловік провалився в колодязь і вижив

У селі Червоне, Первомайського району Харківської області, чоловік впав на дно колодязя. Інцидент стався в ранковий час, на території занедбаного приватного домоволодіння.

На щастя, місцеві жителі помітили чоловіка, який не міг самостійно вибратися, і повідомили про це рятувальникам. Про це розповіли в прес-службі обласного управління ДСНС.

На момент прибуття рятувальників 60-річний чоловік перебував на дні чотириметрового колодязя, в якому майже не було води. Підняти на поверхню постраждалого бійцям ДСНС вдалося за допомогою рятувальної мотузки.

"Один рятувальник спустився на дно колодязя мотузяною драбиною, закріпив на чоловікові пожежний пояс і рятувальну мотузку. Потім інші рятувальники разом з поліцейським підняли його нагору", – повідомили в прес-службі ДСНС в Харківській області.

Врятованого госпіталізували до центральної районної лікарні Первомайська, але того ж дня лікарі відпустили його додому – "щасливчик" відбувся лише переляком. У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф повідомляють, що чоловік опинився у колодязі з необережності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення