На Харківщині двоє чоловіків два вечори підряд сокирою рубали людей, а трупи ховали у себе вдома (фото)

Слідчі Харківщини повідомили про підозру двом чоловікам у вбивстві знайомих. Злочини сталися під час застілля. У ході сварки зловмисник сокирою наніс кілька ударів по голові та шиї своєму знайомому. Тіло загиблого він скинув до підвалу. Наступного дня під час чергової сварки зловмисник разом з товаришем вбили ще одну людину. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про вбивство надійшло 28 січня о 14:35. На місці події правоохоронці виявили тіло 44-річного мешканця Барвінківської громади, який мав ознаки насильницької смерті.

"Як розповів 57-річний зловмисник, під час спільного вживання спиртних напоїв між ним та його знайомим виник конфлікт. Порушник схопив сокиру та наніс кілька ударів 44-річному чоловіку, а тіло загиблого сховав у підвалі домоволодіння. Під час проведення слідчо-оперативних дій працівники поліції виявили ще одне тіло - 57-річного мешканця Барвінківського громади з ознаками насильницької смерті. Встановлено, що до вбивства чоловіка причетні 57 та 36-річні зловмисники. Під час застілля в ході конфлікту вони нанесли потерпілому смертельні удари сокирою та сховали тіло на території домоволодіння під купою сміття", - шокували подробицями правоохоронці.

Чоловіків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу та повідомили про підозру за ч. 1 та ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Нападникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або до довічного увязнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення