На Харківщині двоюрідний брат забив родича палицею досмерті

 УНН

У Харківській області під час п'яної сварки двоюрідний брат забив родича палицею. Згідно з висновком лікарів, смерть потерпілого настала в результаті закритої черепно-мозкової травми. Про це поінформували в ГУНПУ в Харківській області.

Із заявою в Зачепилівське відділення поліції звернулася 63-річна місцева мешканка і повідомила, що її 32-річного сина побили в їх домоволодінні. На місце події відразу прибула група реагування патрульної поліції і слідчо-оперативна група. Правоохоронці викрили винуватця цієї події. Ним виявився 30-річний двоюрідний брат потерпілого.

З'ясувалося, що потерпілий запросив родича розпивати спиртні напої. Через деякий час між ними виникла сварка і бійка на основі неприязних відносин. Підозрюваний схопив палицю і завдав кілька ударів по голові братові, після чого зник з місця події. Мати, побачивши сина без свідомості, викликала бригаду швидкої медичної допомоги.

Ця подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на термін до 10 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення