На Харківщині хлопець викрав авто і застряг у багнюці (фото)

У Куп'янську Харківської області 18-річний хлопець у стані алкогольного сп'яніння викрав автомобіль ВАЗ-2103. Однак не зміг далеко виїхати, тому що на транспортному засобі застряг у багнюці, повідомляє прес-служба поліції регіону.

"6 червня об 11:35 у чергову службу Куп'янського районного відділу поліції надійшло повідомлення від жителя міста. Заявник повідомив про зникнення свого автомобіля ВАЗ-2103, який був припаркований біля одного з будинків у мікрорайоні Ювілейний", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці за кілька годин встановили місцезнаходження викрадача і затримали його.

Виявилося, що хлопець, будучи п'яним, заволодів чужим авто, але не зміг далеко виїхати, так як викрадений транспортний засіб застряг у багні. Викрадач кинув машину.

"Крім того, працівники поліції встановили причетність парубка до ще одного злочину. Як виявилося, в ту ж ніч він зламав замок дверей водія автомобіля ВАЗ-2105 і витягнув акумуляторну батарею", - додали у прес-службі.

Проводиться досудове розслідування. Автовикрадачу загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення