На Харківщині кинули запальну суміш в альтанку, в якій знаходилась дитина

Сусід потерпілої кинув скляну пляшку із запалювальною сумішшю в літню альтанку, в якій знаходилась дівчинка. Внаслідок події дитина отримала опіки спини та правого плеча. На даний час стан її здоров'я задовільний, медики районної лікарні надають постраждалій необхідну допомогу. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області

Подія сталася у селі Добровілля Близнюківського району. До чергової частини місцевої поліції звернулась 31-річна мати дівчинки. На місце події виїжджало керівництво відділення та слідчо-оперативна група.

В ході проведення перевірки поліцейські встановили, що близько 18.00 61- річний сусід зайшов на територію домоволодіння, де гралися п’ятеро дітей. Йому не сподобалося, що на подвір'ї гучно грає музика та шумлять підлітки. Він кинув пляшку із запальною сумішшю у бік літньої альтанки. Окрім 13-річної дівчинки ніхто з дітей більш не постраждав. З місця події вилучено речові докази.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.2, 5 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Слідчі дії тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення